TOOGDIENSTEN 2021
Zoals jullie weten hebben we dit jaar terug geopteerd voor 3 toogdiensten per lid. Iedere toogdienst wordt verrekend aan 20 euro en dit bedrag zal op het einde van de maand teruggestort worden op de rekening van het desbetreffende lid.

 

Nieuw vanaf dit jaar is dat we de n de mogelijkheid geven om zelf online hun tapdienst te reserveren via Toogdiensten 2021 (supersaas.be). Via deze site kan je zelf nagaan welke dagen er nog beschikbaar zijn en welke dagen er reeds een tapper gereserveerd heeft.

 

Voor ieder van jullie is er account aangemaakt met jullie email adres als login en jullie lidnummer van Tennis Vlaanderen als wachtwoord.

 

Jullie krijgen nu dus de mogelijkheid om te reserveren voor de maanden mei/juni. Gezien de huidige situatie gaan we zelf geen mensen inplannen voor toogdiensten te doen. Dit wilt dan ook zeggen dat het chalet niet open zal zijn als er geen vrijwilliger is.

 

De tapdiensten zien er als volgt uit:

  • maandag, dinsdag & donderdag van 18:45 tot 22:45
  • woensdag van 13:45 tot 17:45 & 18:45 tot 22:45
  • vrijdag van 17:30 tot 21:30
  • zaterdag van 8:45 tot 12:45

 

Voor leden waarbij het online reservatiesysteem niet werkt; die hun voorkeur willen doorgeven via mail; die meer dan 3 tapdiensten wensen te doen; op een reservelijst willen staan in geval van annulaties; toogdiensten willen doen tijdens het tornooi;… kunnen een mailtje sturen naar Pieter@wltc.be met daarin de nodige info.

 

We hopen natuurlijk dat we zo min mogelijk leden zelf moeten gaan inplannen en rekenen dus op jullie medewerking.

 

Alvast bedankt en tot snel op het terras!