Kampioen!

Dat moest uiteraard gevierd worden.

6. De jaren 2000

 

2001: 25 jaar aanwezigheid in ’t Broek. Ondertussen is de club uitgegroeid tot 285 leden en werd een wachtlijst voor nieuwe leden opgesteld.

WLTC heeft ondertussen ook een eigen website: www.WLTC.be en een e-mailadres, nl. egoo@yucom.be


2002: Betekent ook het begin van de informatisering voor onze club. De wedstrijdtabellen van de tornooien werden voortaan per computer aangemaakt en de communicatie met de VTV verliep de informatiesnelweg. Gedaan dus met het schrijfwerk!

 

2004: De cijnspachtovereenkomst is terug verlengd en de verlichting van 3 terreinen is een feit ! Tennissen kan voortaan tot laat in de nacht.


2005: Enkele belangrijke wapenfeiten:

Walter De Hollander organiseert zijn 30ste Enkeltornooi. Als dat geen pluim verdient!  Dhr. André Milants, voorzitter van het gewest Antwerpen, was persoonlijk naar de finaledag gekomen om Walter hiervoor te feliciteren.


De herenploeg 55 II is er weer in geslaagd Gewestelijk Kampioen EN Intergewestelijk Kampioen te worden. Blijkbaar waren ze te sterk voor de tegenstrevers want alle wedstrijden werden vrij vlot gewonnen. Ook in de finale! 5 - 1 winst tegen TC Laken.


Om het jeugdbeleid nog te verbeteren werd een jeugdbestuur opgericht. Enkele leden die al jaren nauw betrokken zijn bij de organisatie van jeugdactiviteiten, werden bereid gevonden om deel uit te maken van het bestuur.


In 2006 nam Jean Roelants definitief ontslag als penningmeester, na 36 jaar trouwe dienst. Hiervoor werd hij later in de bloemetjes gezet in aanwezgheid van Dhr. burgemeester Marc De Laet.

36 jaar lang vrijwillig en onbaatzuchtig werk voor anderen verrichten! Er zijn er weinigen die het hem zullen nadoen!

 

Sportief gezien was 2006 ook een voltreffer. Onze meisjes - 16j werden gewestelijk kampioen. Ook onze Heren +55 voegden een gewestelijke titel aan hun rijkelijk gevuld palmares toe.


2008: Eindelijk slaagt ook een jongerenploeg Heren III (280 ptn), Gewestelijk en Intergewestelijk kampioen te worden. In de gewestelijke finale werd TC Aartselaar geklopt en in de intergewestelijke finale ging TC Sollenbeemd (Vlaams-Brabant) voor de bijl. Belgisch kampioen was een feit!


2008 is ook het jaar van een vernieuwde chalet. Onder impuls van Patrick Daems onderging het clubhuis een totale renovatie. Echt een metamorfose.

Lees verder en ga naar de jaren 2010